Winkel op het erf

Stadsboerderij Presikhaaf heeft veel boerderijproducten te koop

Onderstaande biologische boerderijproducten zijn te koop in de winkel op het erf en natuurlijk alles vers en van eigen boerderij.

Let op: Veel producten zijn seizoensproducten, wat betekent dat niet altijd alle producten te verkrijgen zijn en dat de prijs varieert afhankelijk van het aanbod. Kijk in de winkel voor het actuele aanbod en de prijzen.

  • Eieren: € 2,50 per doos van 10 stuks
  • Honing (uit de heemtuin): € 4,75 per pot
  • Seizoensproducten zoals aardappelen (zomer) en kruiden/groenten
  • Heemels gageltje, een uniek Arnhems bier met gagel uit onze heemtuin, gebrouwen door de brouwer van het Openluchtmuseum. Uitverkocht!
    Zodra Heemels gageltje weer verkrijgbaar is, lees je dat op deze site en onze facebookpagina. Afhankelijk van de gagel-oogst naar verwachting in het voorjaar van 2017.
  • Naast de eetbare producten verkopen we ook houten speelgoed
  • Een boekje met fietsroutes door Arnhem en omgeving langs verschillende locaties die met het natuurcentrum te maken hebben. In het boekje staan twee routes van 25 km; één door Arnhem Noord met start en finish bij stadsboerderij Presikhaaf; en één door Arnhem Zuid met start en finish bij stadsboerderij De Korenmaat. De routes kunnen ook gecombineerd worden voor een extra lange rit van 50 km. Het boekje kost € 3,00.

Vraag tussen 11.00 en 16.00 uur een van onze medewerkers (in een groen shirt) om te helpen in de winkel.

Heemels gageltje in de winkel op het erf

Stadsboerderij Presikhaaf is onderdeel van Natuurcentrum Arnhem